Facebook link van Pedicure Yvonne Mader 0578-571221 / 06-36137367 | info@pedicure-yvonne-mader.nl
Ik verzoek u kennis te nemen van
onderstaande maatregelen inzake corona virus.
Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader Pedicure Yvonne Mader

Pedicure Yvonne Mäder te Vaassen en Epe

BELANGRIJKE MEDEDELING INZAKE CORONA VIRUS

Ik verzoek u om rekening te houden met de maatregelen als gevolg van COVID-19;

 • voordat u voor een behandeling mijn praktijk binnetreedt verzoek ik u om de gezondheidscheck te hebben gedaan;
 • verzoek om een mondkapje mee te nemen en deze te dragen tijdens het verblijf in mijn praktijk;
 • uw handen te ontsmetten in de wachtruimte;
 • niet te vroeg te komen;
 • 1 persoon de praktijk te laten betreden per behandeling.

Hartelijk welkom op de website van Medisch Pedicure Yvonne Mäder.

Als Pedicure ben ik werkzaam vanuit mijn eigen moderne (nieuwe) salon in Vaassen en tevens ambulant in Vaassen, Emst en Epe en omgeving.

In 2019 heb ik mijn moderne salon aan de Gieterij 7 in Vaassen in gebruik genomen. De nieuwe salon is geheel nieuw, groter, voorzien van airco, rolstoeltoegankelijk en makkelijk bereikbaar en tevens voorzien van een eigen parkeerplaats voor de deur.

Ik ben gediplomeerd Medisch pedicure en heb tevens in 2015 mijn opleiding tot Geriatrische Voetzorgverlener (GVV) met succes afgesloten. In 2016 heb ik tevens met succes ook mijn opleiding tot Oncologisch Voetzorgverlener (OVV) afgerond. Beide opleidingen heb ik gevolgd bij De Medische Voet te Amsterdam (www.demedischevoet.nl).

Als Medisch pedicure ben ik aangesloten bij Provoet, een landelijke brancheorganisatie voor pedicures (www.provoet.nl).

Ik ben bevoegd en gespecialiseerd om naast de behandeling van diabetische cliënten ook cliënten met reuma te behandelen. Bij de meeste zorgverzekeraars ontvangen de cliënten met deze aandoeningen een (volledige) vergoeding. Door de opleiding tot medisch pedicure ben ik bevoegd tot behandeling van een verwaarloosde, spastische en oudere (risico)voet. Verder ben ik gespecialiseerd in het maken van nagelbeugels (bijvoorbeeld bij ingroeiproblemen van de nagel), het maken van ortheses (bijvoorbeeld bij drukontlasting), nagelreparaties door middel van gel of acryl en schoencontrole en advies.

De geriaitrische voetzorg heeft als doel om de voeten van oudere mensen in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. De Geriatrisch Voetzorgverlener ligt er de uitdaging om een oudere met verminderde cognitieve vermogens een veilige zorgomgeving te geven. Kennis en vaardigheden zijn daarbij van groot belang.

De voetzorgverlener heeft na de opleiding Oncologische Voetverzorger, welke ik in 2016 met succes heb afgerond, voldoende kennis van kanker, behandelingen en de bijwerkingen ervan. Hierdoor kan ik een veilige voetverzorgverlening garanderen. 

Naast bovenstaande specialistische behandeling kunt u bij mij ook terecht voor een standaard pedicurebehandeling die erop gericht is om voetproblemen zoals eelt, likdoorns, kloven, en ingroeiende teennagels op te lossen.

Ook voor voetbehandelingen zoals het lakken van de nagels en het harsen van de onderbenen kunt u bij mij terecht.

Ook volg ik geregeld bijscholingscursussen en specialistische cursussen zodat ik mij ik mij blijf specialiseren zodat ik vanuit mijn praktijk cliënten nog beter van dienst kan zijn.

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk aan de Gieterij 7. Deze praktijk is goed toegankelijk. Ik verzorg mijn behandelingen niet alleen vanuit mijn eigen praktijk maar kan tevens bij de cliënten aan huis komen voor een behandeling (ambulant).

Naast mijn specialistische behandelingen verzorg ik ook wellness- en cosmetische behandelingen.

U kunt dus bij mij terecht voor een:

 • Pedicurebehandeling
 • Pedicurebehandeling diabetische voet
 • Pedicurebehandeling reumatische voet
 • Behandeling van een likdoorn
 • Ingroeiende teennagel
 • Wellness behandeling voeten
 • Nagelbeugel
 • Nagelreparatie LCN-gel
 • Onderbenen harsen
yvonne

 

 

Ambulant!
Ik werk zowel vanuit mijn eigen praktijk als ook ambulant waarbij ik bij de cliënten aan huis kom.

LCN Producten
In mijn salon maak ik gebruik van LCN producten. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en tevens te koop in mijn praktijk.

lcn

Gallerij

Ga terug naar het overzicht.

Yvonne_Mäder_logo
Salon
Foto salon
DSC_0136